Leuk dat je mee wilt doen aan de Vrijstadmarkt!

We zijn op zoek naar mensen die hun producten, diensten, ontwerpen, kunstobjecten met passie aan willen bieden.
De Vrijstad-commissie selecteert deelnemers op creativiteit, spirit, schoonheid, ambachtelijkheid, humor, originaliteit, duurzaamheid, innovativiteit, maar ook als men ‘gewoon wat tofs’ te bieden heeft. De bedoeling is dat er een interessante variatie aan ambachtelijke diensten en hoogwaardige producten word aangeboden tegelijkertijd met eigentijdse ontwerpen en ideeën, nieuwe mode, zelf geschreven muziek, vintage - retro spullen, 2ehands boeken, langspeelplaten, (H)eerlijke lekkernijen en aanstormend lokaal en landelijk talent .... schroom echter niet bij bijzondere collecties, concepten of (kindvriendelijke) acts die kunnen ook gewoon meedoen. Elke editie heeft een thema maar vrijheid van interpretatie is de vrijstad markt natuurlijk niet vreemd. De eerste edities waren een groot succes zowel qua sfeer en bezoekers aantallen.

De eerst volgende Vrijstadmarkt is Lichtjes aan de Lek (Winter & Kerst) Een normale 4 meter kraam met dak kost €50,- (zie formulier)

Nieuw! tijdens het Vrijstadfestival is een brocante en curiosa verzamelmarkt. Op deze markt draait het allemaal om verzamel objecten, vintage en brocante. Bijvoorbeeld een kraam met lp’s, autootjes, boeken, spullen uit grootmoeders tijd, schilderijen, glaswerk, serviezen etc. Kortom, mooie oude spullen met een nostalgische waarde. De brocante markt wordt georganiseerd op zondag 28 mei 2018 van 12.00 - 17. 00 uur op de Markt in Culemborg en is een samenwerking met van Aerle BV en de VOC Vrijstadmarkt. Het is op deze markt niet mogelijk om vanuit de auto of vanaf de grond spullen te verkopen. Er is plaats voor ongeveer 50 kramen.

Wil je niets verkopen maar iets cultureels, leuks, moois of interessants doen op de markt? Vul dan ook ajb het onderstaande formulier in. Of ga naar Vrijstadfestival (27+28 mei)
We laten je binnen 7 werkdagen weten of je mee kunt doen aan de markt. Toch liever bellen ? Bel 06-10404805. (Marktmeester)

Website/Facebook/Twitter
Korte wervende tekst van je bedrijf of initatief
Lengte in strekkende meters
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ontwerp en techniek: keij-grafisch.nl